Да помогнем всички на Йоана

7738
Да помогнем всички на Йоана

Да помогнем всички на Йоана, призовават деветокласници от столичната Първа английска езикова гимназия. Момичето е на 15 години, смело, умно и слънчево, но е изправено пред тежко изпитание, казват децата. През януари деветокласничката от I AEГ претърпя рискована и сложна операция на тумор в мозъка в германска клиника.

Борбата с коварната диагноза обаче продължава за Йоана и нейното семейство. Сега предстои нов етап от лечението с лъче и химиотерапия в Германия. За успешното му провеждане и за да не се върне ракът, е необходимо спешно да се събере сумата от 100 000 евро.

Съученици на Йоана от всички 9-и класове в Първа английска започнаха благотворителна кампания за набиране на средствата.

Да помогнем на Ники в борбата му с болестта

На 22 декември 2015 г., малко преди 23-тия си рожден ден,  Ники получи тежката диагноза остра лимфлобластната левкемия. Неговата К...

Терапията трябва да започне най-късно в средата на март, а парите да се съберат до 10.03.2016 г., пишат децата в обръщение до всички, които желаят да помогнат. Съучениците на Йоана вече организираха благотворителен базар, от който събраха 4000 лева. Сега учениците от I AEГ подготвят и голям благотворителен концерт. В разпратено до медиите писмо те призовават: "Имаме нужда от голяма подкрепа. Молим Ви да ни помогнете да подарим надежда и живот на нашата прекрасна съученичка и приятелка".

Всеки, който желае да подкрепи лечението на Йоана, може да помогне със сума според възможностите си на следната дарителска сметка:

 

BAN: BG81FINV91501016666823

Да помогнем на Ева и нейната майка

Преди четири години тринайсетгодишната Ева преживява тежка автомобилна катастрофа, при която загубва баща си. Ева е в тежко състояние с...

BIC: FINVBGSF

Титуляр: Константин Казанджиев

Дарения могат да се правят и чрез директно електронно плащане през

PayPaL, по сметка, разкрита от майката на момичето на адрес anna_kaz@abv.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com