„Обратен ефект“, „Отряд 13“, SEVI и още три рок банди свирят за спасителна операция на катастрофирал моторист

50635
„Обратен ефект“, „Отряд 13“, SEVI и още три рок банди свирят за спасителна операция на катастрофирал моторист

На 29.10., сряда, няколко страхотни български рок банди ще свирят на благотворителен концерт за пострадалия с мотор при катастрофа Борис Христов. „Обратен ефект“, „Отряд 13“, „Радула“, SEVI,  Urban Grey и Daily Noise Club ще се съберат на една сцена в рок бар Rock IT, за да подадат ръка на пострадалото младо момче, което на 27 години е обездвижено от кръста надолу, но все още таи надежда да проходи.

VILLAGERS OF IOANNINA CITY И CONCRETE SUN са гостите на концерта на SMALLMAN в София на 29 ноември

Вече са ясни и гостите за големия лайв на smallman на 29 ноември в клуб Mixtape 5. Това са гръцката алтърнатив/етно рок сензация Villag...

Концертът ще даде възможност на всеки желаещ да остави каквито средства прецени за необходимата операция в Москва, която ще даде шанс на Борис отново да се движи. За пълно възстановяване, момчето има нужда от присаждане на стволови клетки, а това лечение може да бъде проведено в много малко места по света, едно от които е московската клиника “Neurovita”. За съжаление Борис не може да разчита на нищо друго, освен на благотворителност и добри хора – след като кандидатства за парична помощ от държавата в Министерство на здравеопазването, помощта му е отказана.

По време на големия рок хепънинг тази сряда, всеки посетител може да отдели на входа каквато сума пожелае и всички средства ще отидат към фонда за спасителната операция.

Повратният съдбовен момент настъпва за Борис на 29.08.2010 г. , когато оживява след тежка катастрофа и множество травми. С воля, лечение и рехабилитация момчето успява да възвърне чувствителността и движенията на ръцете и торса. Сега той не изоставя и надеждата, че ще проходи.

Лара Фабиан остави душата си в София

Човечеството има безброй добри артисти, безброй много добри и много малко велики. Великите са надарени не само с безсмъртни гласове, но...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com